![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
uye ![]() ![]() |
![]() Selam forum üyeleri : Öncelikle şunu belirtmek isterim uzun süredir forumda online olamıyorum. Kusuruma bakmassınız umarım .E bizimde yaş çattı geldi artık vatani görevimizi yapmak için gün sayıyordum . En sonunda mevkimi öğrendim ve bunu sizlerle paylaşmak istedim . Konya Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına acemilik birliğim çıktı. Şubat ayının ( BU AYIN ) 24'ünde gideceğim hayırlısı ile. Hepinize kucak dolusu sevgiler arkadaşlar :). ![]() 460 gün sonra görüşmek üzere . Allaha emanet olun :) Edit : Konuyu hangi bölüme atacağımı bilemedim kusura bakmassınız artık :). Gerekli yere tasırsınız :) !...
![]() |
||
|
|
|
| Reklam alanımız |
|
|
#2 |
|
uye ![]() ![]() |
Kardeşim inşallah hayırlıysıyla sağ salim gider gelirsin Vatan borcudur yapılacak hep yaptık sırası gelen yapacak sayılıgündür çabuk geçer Allah Anana Babana Sevdiklerine Kavuştursun sağ salim. Hayırlı teskereler sana şimdiden kardeşim. ![]() |
|
|
|
|
[A/B]eYTeR (14-02-2010) |
|
|
#3 | ||
|
MODERATÖR ![]() ![]() |
hayırlı olsun...allah yardımcın olsun.
![]() |
||
|
|
|
|
| Reklam alanımız |
|
|
#4 | ||
|
SÜPER MODERATÖR ![]() ![]() |
Allah yar ve yardımcın olsun Abdullah. :) Hayırlı teskereler inşallah.
![]() |
||
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
uye ![]() ![]() |
tam benim sülüs tarihim...=) hayırlı uğurlu olsun inşallah sende sağ salim gider bitirirsin kardeşim...
![]() |
||
|
|
|
|
[A/B]eYTeR (21-02-2010) |
|
|
#6 | ||
|
uye ![]() ![]() |
kardeş,m allah yardımcın olsun askerlik hayatın en önemli gelişim ve olgunlaşmanın sürecinin bir parçası olacaktır umarım hayırllısı ile biter sevdiklerine tez vakiite kavuşursun... yalnız kardeşim bu avatar rsmindeki haç işareti hiç hoş durmuyır bence onu değişsen güzel olur sevgiyle kal hoşçakal....
![]() |
||
|
|
|
|
[A/B]eYTeR (21-02-2010) |
|
|
#7 | ||
|
A'dan Z'ye =) ![]() ![]() |
Hayırlı görevler.Allah yardımcın olsun :)
![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
KırıL...ama eğiLme! ![]() ![]() |
Allah yardımcın olsun...
![]() |